Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Γρηγορίου Β.Ε. Λτδ δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την εμπορία αλλαντικών και άλλων κρεατοπαρασκευασμάτων. Κέντρο των εργασιών της εταιρείας είναι το ιδιόκτητο εργοστάσιο της που βρίσκεται στο τέταρτο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού - Πάφου, πλησίον του Ύψωνα, στη Λεμεσό, το οποίο αποτελεί παράλληλα το κέντρο διανομής των προϊόντων της προς όλη την Κύπρο.   

 

Η παραγωγή του συνόλου των αλλαντικών πραγματοποιείται στο εργοστάσιο της εταιρείας, με παραγωγή μεγάλης ποικιλίας αλλαντικών. Η παραγωγική δυναμικότητα ανέρχεται στους 20 τόνους την ημέρα.

 

Η μονάδα παραγωγής είναι μια από τις πλέον σύγχρονες στον Ευρωπαϊκό χώρο. Στις νέες εγκαταστάσεις, που είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, κάτω από άριστες υγειονομικές συνθήκες και με τη φιλότιμη εργασία ενός άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, που σήμερα φτάνει τα 110 περίπου άτομα, παρασκευάζονται τα αξεπέραστα αλλαντικά ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.
 

Εκτός από μια μεγάλη ποικιλία Ευρωπαϊκού τύπου αλλαντικών, συνεχίζεται και η παράδοση της οικογένειας Γρηγορίου στην παραγωγή παραδοσιακών κυπριακών αλλαντικών. Παρασκευάζονται με τις ίδιες ακριβώς συνταγές που τα έφτιαχναν στο αγροτικό κυπριακό σπίτι. Εκείνο που άλλαξε είναι ο αυστηρός και συνεχής επιστημονικός έλεγχος.

 

Η Γρηγορίου πρώτη απ όλες τις Κυπριακές Εταιρείες προχώρησε στην πιστοποίηση τριών συστημάτων διαχείρισης από τους διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς ΚΕΠ, ΕΛΟΤ και IQNET. Σήμερα, η ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Β.Ε. ΛΤΔ εφαρμόζει 4 πιστοποιημένα συστήματα:  

 

  • ISO 22000 (HACCP) για υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων
  • ISO 9001 σύστημα διαχείρισης της ποιότητας
  • ISO 14001 σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης
  • OHSAS 18001 για επαγγελματική υγεία και ασφάλεια
     

Η πιστή εφαρμογή των πιο πάνω συστημάτων, ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος και το εξελιγμένο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αυτοματοποίησης της παραγωγής και της συσκευασίας, διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των αλλαντικών που παράγει η εταιρεία.