Η βάση για τα αλλαντικά ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ είναι το αγνό φρέσκο κρέας, σαν κι αυτό που εσείς διαλέγετε καθημερινά και το μαγειρεύετε με χίλιους δυο τρόπους.  Το κρέας καθαρίζεται σχολαστικά και του αφαιρούνται τα οστά, τα νεύρα και τα περιττά λίπη με ειδικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

 

Στη συνέχεια, ακολουθώντας υπέροχες, παραδοσιακές συνταγές και τους πιο σύγχρονους τρόπους παραγωγής, δημιουργούμε τα νόστιμα και υγιεινά αλλαντικά ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.

 

Σε όλα τα στάδια τηρούνται με συνέπεια αυστηρότατοι κανόνες υγιεινής, ενώ το άριστα εξοπλισμένο εργαστήριο ελέγχου ποιότητας διασφαλίζει ότι όλα γίνονται σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές που απαιτεί η ποιότητα ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.

Ασφαλώς! Όλα τα κρέατα που χρησιμοποιεί η ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ προέρχονται από ζώα ελεγμένης διατροφής και συνοδεύονται από πιστοποιητικά ελέγχου των εκτροφείων, ώστε να διασφαλίζεται απόλυτα η καταλληλότητα των αλλαντικών ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ για όλη την οικογένεια και ειδικά για τα παιδιά.

 

Επιπλέον, τα αλλαντικά ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ είναι το αποτέλεσμα μελέτης, έρευνας και πείρας μιας σειράς διακεκριμένων επιστημόνων (χημικοί τροφίμων, βιολόγοι, γιατροί κ.α.) που εξασφαλίζουν την καταλληλότητα τους για οργανισμούς με ιδιαίτερες ανάγκες και ευαισθησίες, όπως είναι τα παιδιά.

Τα αλλαντικά ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ δεν «παχαίνουν», αφού κατά την παρασκευή τους αφαιρείται το περιττό λίπος του κρέατος.  Επιπλέον, καλύπτοντας με πρωτοποριακό πνεύμα τις σύγχρονες ανάγκες, η ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ δημιούργησε μια ειδική σειρά προϊόντων με χαμηλά λιπαρά και λίγες θερμίδες, ιδανική για εκείνους που κάνουν δίαιτα και δεν θέλουν να στερηθούν τη γνωστή, υπέροχη γεύση ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.
Τα αλλαντικά ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ δεν είναι απλώς νόστιμα και υγιεινά αλλά και θρεπτικά.  Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και προσφέρουν στον οργανισμό πολλά απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία.  Τη διατροφική αξία των αλλαντικών ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ εγγυώνται τόσο οι άρτια καταρτισμένοι ειδικοί επιστήμονες της εταιρείας μας (διαιτολόγοι, γευσιγνώστες), όσο και η σταθερή υψηλή ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής.
Η αγορά αλλαντικών στον πάγκο του supermarket πρέπει να γίνεται με προσοχή και υπευθυνότητα.  Δεν είναι όλα τα αλλαντικά ίδια.  Με τα αλλαντικά ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ είστε απολύτως σίγουροι ότι εσείς και οι δικοί σας απολαμβάνετε ασύγκριτη ποιότητα.

Όλα τα προϊόντα ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ φέρουν ετικέτες με την κατάλληλη σήμανση, βάσει της Ευρωπαικής νομοθεσίας. Στην ακόλουθη λίστα περιλαμβάνονται τα προϊόντα που δεν περιέχουν γλουτένη και μπορούν να καταναλωθούν από άτομα με κοιλιοκάκη.

 

Σημείωση: Τα άτομα που πάσχουν από δυσανεξία στη γλουτένη συνίσταται πάντοτε να συμβουλεύονται τις ετικέτες των προϊόντων, πριν τα καταναλώσουν.