Τυροκροκέτες με ψητό ζαμπόν All Natural

  • ΧΡΟΝΟΣ: 1h
  • ΜΕΡΙΔΕΣ: 4

Υλικά

Για τις κροκέτες :

  • 100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 100 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 100 γρ. ζαμπόν ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. κρέμα τυρί
  • 1 αβγό
  • 2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ
  • 1 κ.γ. smoked paprika 
  • 1 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. πιπέρι

 

Για το πανάρισμα:

  • 2-3 αβγά
  • 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 200 γρ. κινέζικη γαλέτα (panko)

 

Για το τηγάνισμα:

  • Σπορέλαιο

Οδηγίες

Για τις κροκέτες:

  • Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Μεταφέρουμε στο ψυγείο για τουλάχιστο μισή ώρα.

 

Για το πανάρισμα:

  • Βάζουμε τα αβγά, το αλεύρι και τη γαλέτα σε τρία διαφορετικά μπολ.
  • Φτιάχνουμε μικρές μπάλες με το μίγμα μας και τις βουτάμε πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αβγό και έπειτα στη γαλέτα.
  • Ζεσταίνουμε το σπορέλαιο σε μία κατσαρόλα και τηγανίζουμε τις κροκέτες.

Υλικά

Για τις κροκέτες :

  • 100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 100 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 100 γρ. ζαμπόν ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. κρέμα τυρί
  • 1 αβγό
  • 2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ
  • 1 κ.γ. smoked paprika 
  • 1 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. πιπέρι

 

Για το πανάρισμα:

  • 2-3 αβγά
  • 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 200 γρ. κινέζικη γαλέτα (panko)

 

Για το τηγάνισμα:

  • Σπορέλαιο