Τυροκροκέτες με ψητό ζαμπόν All Natural
Υλικά
Για τις κροκέτες :
- 100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 100 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
- 100 γρ. ζαμπόν ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ψιλοκομμένο
- 50 γρ. κρέμα τυρί
- 1 αβγό
- 2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ
- 1 κ.γ. smoked paprika
- 1 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. πιπέρι
Για το πανάρισμα:
- 2-3 αβγά
- 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 200 γρ. κινέζικη γαλέτα (panko)
Για το τηγάνισμα:
Οδηγίες
Για τις κροκέτες:
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Μεταφέρουμε στο ψυγείο για τουλάχιστο μισή ώρα.
Για το πανάρισμα:
- Βάζουμε τα αβγά, το αλεύρι και τη γαλέτα σε τρία διαφορετικά μπολ.
- Φτιάχνουμε μικρές μπάλες με το μίγμα μας και τις βουτάμε πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αβγό και έπειτα στη γαλέτα.
- Ζεσταίνουμε το σπορέλαιο σε μία κατσαρόλα και τηγανίζουμε τις κροκέτες.
Υλικά
Για τις κροκέτες :
- 100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 100 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
- 100 γρ. ζαμπόν ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ψιλοκομμένο
- 50 γρ. κρέμα τυρί
- 1 αβγό
- 2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ
- 1 κ.γ. smoked paprika
- 1 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. πιπέρι
Για το πανάρισμα:
- 2-3 αβγά
- 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 200 γρ. κινέζικη γαλέτα (panko)
Για το τηγάνισμα: